W związku z dynamicznym rozwojem naszego hotelu, poszukujemy odpowiednich kandydatów na poniższe stanowiska:

 

KELNER / BARMAN

Obowiązki:

- bieżąca obsługa gości,

- obsługa bankietów/ imprez zorganizowanych,

- dbanie o estetyczny wygląd sali konsumpcyjnej,

- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,

- współpraca z kuchnią,

- dbanie o wizerunek lokalu.

 

Wymagania:

- łatwość w nawiązywaniu kontaktów i wysokiej kultury osobistej,

- chęć do pracy i rozwoju w branży gastronomicznej,

- umiejętność pracy w zespole, bardzo dobra organizacja pracy,

- zaangażowanie,

- dyspozycyjność (praca również w weekendy i święta),

- mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,

- wykształcenie minimum średnie,

- znajomość języka angielskiego

 

POMOC KUCHENNA

Obowiązki:

- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz surowców do produkcji posiłków

- pakowanie i wydawanie posiłków

- utrzymywanie czystości oraz porządku na stanowiskach pracy, kuchni oraz magazynach kuchennych

- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków

 

Wymagania:

- Aktualna książeczka do celów sanitarno–epidemiologicznych

- Gotowość do pracy w systemie zmianowym (także w weekendy i święta)

- Doświadczenie w pracy w kuchni

- Chęć do pracy

 

POKOJOWA

Obowiązki:

- sprzątanie pokoi hotelowych

- dbanie o porządek w pomieszczeniach ogólnodostępnych

-sprawdzanie stanu wyposażenia pokoi i zgłaszanie niezbędnych napraw

- utrzymywanie właściwego zużycia środków do czyszczenia

- oddawanie oraz ewidencjonowanie rzeczy znalezionych

- przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów hotelu

 

Wymagania:

- dyspozycyjność ( praca również w weekendy i święta)

- dokładność, sumienność, dyskrecja

- wyczucie estetyki i zamiłowanie do porządku

- wysoka kultura osobista

- otwartość na zdobywanie nowych umiejętności

- odporność na sytuacje stresowe

 

KUCHARZ / KUCHARKA 

Obowiązki:

- przyrządzanie potraw w różnych kulturach kulinarnych, dostosowanych do różnych okazji

- przestrzeganie wszystkich przepisów BHP oraz procedur zgonie z normami HACCP

- zarządzanie pracą kuchni

- dbałość o wysoką jakość przygotowanych dań zgodnie z obowiązującym menu i w oparciu o ustalone receptury

- dbałość o estetykę wydawanych potraw i ich powtarzalność

- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej

- dbałość o powierzony sprzęt kuchenny

- przeprowadzanie miesięcznych inwentaryzacji

 

Wymagania:

- wykształcenie minimum zawodowe kierunkowe

- umiejętność pracy w zespole

- umiejętności organizacyjne

- dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy

- dyspozycyjność (praca również w weekendy i święta)

- 2-letnie doświadczenie zawodowe w obiektach wysokiej klasy

- aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej 


Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie CV na adres: biuro@wierzbiczany.pl