Wychodząc na przeciw Państwa oczekiwaniom, proponujemy dania świąteczne, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni


CATERING ŚWIĄTECZNY

 

Przystawki

Śledzie 250g - 12 zł (w wiśniach i przyprawach korzennych, z jabłkiem i cebulą w śmietanie, w oleju z cebulą ogórkiem konserwowym i grzybami marynowanymi)
Smalec z gęsi 250g - 15 zł

Ryba po grecku 250g - 15 zł

Chleb 1 szt. - 25 zł


Zupy

Zupa grzybowa  1l - 20 zł

Barszcz 1l - 15 zł

Czernina 1l - 32 zł

Bulion na gęsinie 1l - 22 zł

Dania główne

Uszka z grzybami 20 szt. - 16 zł

Pierogi z kapustą i grzybami 6 szt. - 12 zł

Łazanki z kapustą i grzybami 250g - 10 zł

Kaczka nadziewana jabłkami 1 szt. (ok.1,6kg) - 45 zł

Schab ze śliwką 1 kg - 35 zł

Karkówka 1 kg - 30 zł

Pasztet z gęsi 500g - 30 zł

Gęś po toruńsku 1 szt. (ok.4 kg) - 250 zł

Sandacz w galarecie 0,5 kg - 40 zł

Pieczony filet z gęsi 250g - 15 zł

Pierogi z gęsią  6 szt. - 20 zł

Desery

Sernik fi 18 cm (ok.1 kg) - 20 zł

Makowiec ok. 1kg - 20 zł

Szarlotka fi 18 cm (ok.1 kg) - 20 zł

Piernik 1 kg - 20 zł
Kutia 250g - 15 zł
 

Zamówienia do: 16.12.2018r.

Odbiór do: 24.12.2018r. do godziny 12:00